Kontakta oss

  Vi kontaktar Er inom kort.

  Pris för service av luft-luft värmepump: 2500kr servicebil inkluderat.

  Hos oss har du möjlighet till ränterfri avbetalning i upp till 20 månader.

  svea ekonomi bw

  Våra tjänster – försäljning

  Vi erbjuder:
  – Installationer.
  – Felsökningar.
  – Reparationer.
  – Service.
  – Skrotning av gamla kylsystem.
  Efter förfrågan så kan vi åta oss att utföra olika typer av tjänster i samband med installationer och ombyggnationer såsom bygg, konstruktions och ventilationsarbeten.

  HEMBESÖK

  Vi utför kostnadsfria hembesök samt lämnar fri offert till våra kunder. Vi kommer hem till er för konsultation inför den kommande installationen för att titta på den mest optimerade värmepumpen för just ditt hus samt den bästa placeringen av inomhusenheten, detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av din luftvärmepump och få ut den bästa möjliga besparingen.

  SERVICE

  För att din värmepumpsanläggning ska kunna fungera som den ska så behöver den servas med olika intervaller där man bl.a. tittar på maskinens driftförhållanden samt rengör maskinens värmeväxlande ytor som är så vitala för att du ska få ut maximal effekt och livslängd av din värmepump.
  Glöm inte att luftvärmepumpens innedel med tiden blir en grogrund för damm och allergener och även bakteriell påväxt.

  ROTAVDRAG

  ROT-avdraget innebär att en privatperson får göra skatteavdrag motsvarande 30 % av arbetskostnaden för renoverings- och tillbyggnadsprojekt, som utförs i hemmet. Arbetskostnader innebär det arbete som utförs av en installatör, alltså inte material- och resekostnader i samband med en installation eller själva värmepumpen.

  Läs mer om rotavdrag på skatteverkets hemsida HÄR.

  Pris för service av luft-luft värmepump: 2500kr ink moms och servicefordon.