Pris för service av luft-luft värmepump: 2500kr servicebil inkluderat.

Hos oss har du möjlighet till ränterfri avbetalning i upp till 20 månader.

svea ekonomi bw
om klimatkyla

Klimat Kyla & Service

Klimat Kyla & Service har sitt säte som ligger beläget strax utanför Enköping. Vi säljer värmepumpar såsom luft/luft, luft/vatten och bergvärme för både kyla och värme. Vi har även luftfuktare, luftrenare och övriga tillbehör för komfort-klimat i vårat sortiment och utför installationer, service samt felsökning och reparationer. Vi sysslar även med ventilation och har samarbetspartners som är OVK certifierade och rikstäckande. Vårt arbetsområde är främst hela Mälardalen, men tar även uppdrag rikstäckande.

Affärsidé

Då vi är ett litet företag som efter att tidigare enbart arbetat med att utföra installationer så vill vi utvecklas tillsammans med våra kunder
och samarbetspartners för en gladare och ljusare framtid genom att också själva få bli återförsäljare av produkter som vi tror på.

Vår vision

Skapa effektiva lösningar som bidrar till nöjda kunder och en gladare planet.

Värdegrund

Starkt kundfokus. Ärlighet mot kunder och medarbetare. Innovativt tänkande.

Vi är återförsäljare

Vi på Klimat Kyla & Service är utvalda Daikinexperter, och vi tillhör Sveriges största installatörskedja för luftvärmepumpar sedan 2018! Daikinexperterna är en rikstäckande organisation av återförsäljare och installatörer av Daikins värmepumpar. När du investerar i en Daikin värmepump och får den installerad av oss kan du vara säker på att installationen blir korrekt utförd, att det blir snyggt och att du får en noga utvald värmepump som är optimerad för just ditt hus och dina behov.

Vi är även utvalda återförsäljare för Daikin Sverige och marknadsför hela deras produktserie.

Vi på Klimat, Kyla och Service är Daikin Proffs! Vi hjälper dig med allt från den första kontakten till den färdiga installationen!

Snabb respons och installation av ny luftvärmepump Daikin trots blåsväder.
Allt utfördes noggrannt och med glatt humör, det känns tryggt.
Bra att få service om 2 år igen sen
Nöjda kunder

//Janne & Karin

Janne & Karin

Är supernöjd med servicen, trevligt bemötande och fick tid för installation snabbt. Skulle rekommendera detta företag för en vän, granne eller familj.

//Emelie Lindblad

Emelie Lindblad

Fick en sverigepump installerad och är mkt nöjd med installationen allt vart väl utfört och va väldigt professionell hela vägen. Rekommenderar denna firma till andra.

// Stefan Axelsson

Stefan Axelsson

Vi fick leverans och monterat Sverigepumpen i augusti och är nöjd med jobbet fick musangrepp på filter då dom lyckades komma in i inne delen och gnagde hål på filter fick på kort varsel nya levererat önskar dock att filtren var metallduk.

//Nils Andersson

Nils Andersson

Vi fick en ärlig och behaglig känsla av Leif på Klimat Kyla & Service redan första gången när han var hos oss för att titta hur värmepumpen skulle sitta. Efter det tog det inte många dagar innan han kom för att montera den. En rejäl pump till ett bra pris. Kändes väldigt bra. Värmepumpen ger bra värme och temperaturen går även att reglera med en app på telefonen.

//Barbro o Kari Ronder

Barbro o Kari Ronder

När du anlitar oss så innebär det att du anlitar ett certifierat företag för att hantera köldmedier (F-gaser) våran personal
innehar personliga certifikat (klass 1) och får göra ingrepp i alla typer av köldmediesystem.

OBS! Du är själv skyldig att undersöka så att företaget du tänker anlita har ett
företagscertifikat och att teknikern på plats innehar ett personligt certifikat.